miercuri, 20 aprilie 2016

MISTER BEAN s-a pronuntat / El e noul candidat PNL la Capitala/ Daca si astuia ii gaseste ceva intra PELEU, Deh !

UPDATE Blaga: Predoiu va fi nu doar ultimul candidat propus de PNL la Capitală, ci și viitorul primar general

Cătălin Predoiu nu numai că va fi ultimul candidat al PNL la PMB, dar va fi și viitorul primar general al Capitalei, a declarat copreședintele liberalilor Vasile Blaga, miercuri, într-o conferință de presă.

"Nu suntem în cea mai fericită situație, dar vă garantăm nu numai că va fi ultimul candidat al PNL (Cătălin Predoiu — n.r.), dar va fi viitorul primar general al Capitalei'', a spus Blaga, după anunțarea intrării în cursa electorală a președintelui interimar al PNL, Cătălin Predoiu, în locul lui Marian Munteanu.
În același context, copreședintele PNL Alina Gorghiu a afirmat că nu e relevant câte candidaturi au propus liberalii la Primăria Capitalei, ci dacă la sfârșitul cursei electorale formațiunea va avea un vot în plus față de PSD.
"Nu e relevant câte candidaturi a avut PNL. Putea să aibă 20 de candidaturi. Dacă la sfârșit, când tragem linie, avem un vot peste PSD înseamnă că rezultatul și obiectivul PNL vor fi atinse. Pentru mine e mai relevant să muți discuția dintr-o sferă frivolă, de la ce a făcut Marian Munteanu în ultimii 25 de ani și ce nu a făcut și ce i s-a inventat și câte lucruri s-au spus neadevărate despre domnia sa, la proiectele pe care PNL le are pentru Capitală. (...) Noi ne dorim foarte clar să avem o discuție pe proiectul legat de Capitală, pe programele pe care vrem să le derulăm cu primarul general, Consiliul General, cu primarii de sectoare și cred că apelul nostru de astăzi ar trebui să fie la un discurs rațional din partea tuturor și mai puțin emoțional, așa cum am văzut până acum", a declarat Gorghiu.
În opinia sa, atacurile la care a fost supus Marian Munteanu au avut "virulența celor din '90".
"O dorință — pe care eu nu o înțeleg — de a face PNL să rămână fără candidat propriu. Și îi asigur pe toți cei care au această dorință sau care au avut această dorință că acest lucru niciodată nu se va întâmpla în grădina PNL", a dat asigurări Gorghiu.
Ea a ținut să precizeze că decizia privind retragerea lui Marian Munteanu din cursa electorală a fost luată împreună cu acesta, dar "proiectul va rămâne comun".
"PNL, împreună cu Alianța domniei sale, va avea proiecte în viitor și îi mulțumesc pentru sprijinul declarat în această conferință de presă, care sunt sigură că nu e un moment ușor în viața niciunui om. Sunt multe calomnii, sunt multe lucruri contrafăcute din viața domniei sale pe care am încercat împreună să le demontăm. Îi mulțumesc că n-a lăsat să fie prejudiciată unitatea PNL, că era total neproductiv pentru o candidatură ca unii să fie 'hăis', alții 'cea', că este firesc să optăm pentru interesul comun al partidului și pentru interesul public", a mai spus copreședintele PNL.
AGERPRES/ (A — autor: Daniel Florea, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Andreea Lăzăroiu)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu