marți, 26 aprilie 2016

EXCLUSIV | Joacă alegerile la perete: Vanghelie și Piedone vor fi suspendați din nou dacă vor câștiga alegerile

Dacă Marian Vanghelie și Cristian Popescu Piedone vor ajunge din nou pe scaunul de primar, prefectul Capitalei va cere suspendarea din funcție a celor doi, cercetați penal în acest moment, anunță surse din Primăria Capitalei. Cei doi foști edili fac obiectul unor dosare scandaloase, dar sondajele îi arată ca favoriți în preferințele electoratului.
Marian Vanghelie și-a anunțat astăzi candidatura la Primăria Sectorului 5. După 15 ani de mandat, fostul edil este urmărit penal într-un megadosar de corupție. El s-a aflat în arest preventiv după ce procurorii au adunat dovezi cum că ar fi luat mită și ar fi spălat bani, fapte săvărșite prin favorizarea firmelor unui om de afaceri, în atribuirea unor contracte de lucrări publice ale Primăriei Sectorului 5.
Un alt candidat cu probleme penale, Cristian Popescu Piedone, urmărit penal pentru abuz în serviciu, care și-a depus demisia după tragedia din Colectiv, s-a înscris din nou în cursă, deși în prima fază candidatura i-a fost contestată. Semnăturile strânse s-au dovedit a fi false. Piedone nu s-a lăsat și a mai încercat a doua oară, de asta implicându-se direct în strângerea semnăturilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu