joi, 21 aprilie 2016

INCREDIBIL / Pana pe 26 aprilie-zboara un FLOC din ALINUTA si-l EJACULEAZA si pe PREDOIU / SUSTINERE totala pentru NICUSOR

Revenim cu amanunte privind Naparlirea ALINUTEI


Victor Ponta
Deci am auzit ca i se spune Catalin PERDOIU / sau "a patra roata" de la caruta PNL / sau " PROSTANACUL" penelistilor / LOOSEROIU !!! Perfect sa reprezinte actualul PNL😀😀😀
1. A fost candidat la functia de deputat ( l-a batut in 2008 colegul nostru Marian Ghiveciu in colegiul din Buzau/ in 2012 nici nu a mai avut curaj sa candideze)
2. A fost ministru in Guvernul Tariceanu / a tradat fuguta si a ajuns in Guvernul Boc / a vrut Premier dupa demisia lui Boc dar a ajuns MRU
3. A fost candidatul la functia de Presedinte al Romaniei al PDL / n-a mai 
apucat nici sa candideze
4. A fost candidatul la functia de Prim Ministru la PNL / a ajuns Premier Ciolos - ghinion iar
5. Acum dupa ce au renuntat Busoi/ Orban / Munteanu el adormise in sediul PNL si l-au numit candidat la Primarie - a aflat asta din presa 😀/ cred ca l-au pus ca sa-l faca de ras!
Asa Partid - asa candidat!!
Ramane cum am stabilit - Gabriela Firea favorit pentru 5 iunie ( dar cu atentie la Nicusor Dan)! Succes
DUPA CUM SUSTINE PONTA, PARE-SE CA STIE CEVA-ATENTIE LA NICUSOR DAN !

SURSA: blog STELIAN TĂNASE



O parte din telenovala penelistă din acest aprilie s-a datorat lui Cătălin Predoiu prea-nefericitul nou candidat la primăria de București. Predoiu a refuzat în mai multe rinduri să candideze. In fața mai multor tentative de a fi desemnat candidat – ca șef la filialei București a PNL – Predoiua s-a sustras, refuzind categoric propunerea argumentind că el va fi prim-ministru (vechea și marea lui ambiție ) conform unei hotărări BPN al PNL. Dacă va cîștiga Primăria în iunie va trebui ca după nici un an, să plece din primărie pentru a-și lua postul din Palatul Victoria în primire. Exact cum s-a intîmplat cu Victor Ciorbea la jumătatea anilor 90. Si nu a fost bine pentru CDR, nici pentru Ciorbea. A fost o greșeală care ar trebui evitată. Asa că s-a găsit alt candidat decit Predoiu.
Predoiu l-a susținut forte pe Ludovic Orban nu din atasșament colegial liberal ci ca să scape el. Să nu fie obligat să candideze. Cind Orban s-a retras silit de situația cu DNA, Predoiu s-a prezentat la Cotroceni și l-a convins pe Iohannis să nu fie el pus să candideze. Klaus Iohannis s-a lăsat convins. Așa s-a ajuns la formula miraculos-salvaționistă, cu Marian Munteanu. PNL într-o reală criza de timp și de soluții a jucat așa. E ca un făcut – de fiecare dată cînd e să se desemneze candidați, să se numească miniștri, partidele se vaită că nu au oameni, ca și cum ar fi vina altcuiva nu a lor. De fapt liderii care se văicăresc de lipsa oamenilor de valoare, vor să spună în subsidiar că ei sunt superiori, o elită, dar că membrii partidului sunt o pleavă, mediocrii și nu ai de unde alege. Aici e vorba doar de antiselecție, despre asta e vorba. Asta e cauza penuriei de lideri de valoare.
Ce s-a întîmplat cu PNL acum este un exemplu tipic, de manual. A ajuns să desemneze pe cineva din afara partidului și s-a folosit metoda – mergem la plezneală că merge ! Fie ce-o fi ! Nu a mers! reacția electoratului, a celor cărora li se cere votul pină la urmă, a fost negativă. Mass-media nu s-a făcut decît ecoul acestui fenomen de respingere. Nu toate cacealmalele prind.
S-a ajuns tot la candidatura pe care Cătălin Predoiu a incercat să-o evite. Dar după un ocol costisitor. S-a pierdut mult timp, Intr-o campanie electorală poți să refaci banii, oamenii, dar nu poți să refaci timpul pierdut. Dacă ai pierdut o zi de campanie, s-a dus! Gata, ai pierdut un tempo în favoarea adversarului. Efectele se văd în ziua votului. PNL a pierdut foarte mult timp și îl va costa

ȘTIRE BOMBĂ! PNL l-ar putea pierde și pe cel de-al patrulea candidat la Primăria Capitalei. Cine îi va lua locul

Liderii PMP, formaţiune condusă de Traian Băsescu, îl apreciază public pe Cătălin Predoiu. La rândul său, preşedintele PNL Bucureşti declara, în urmă cu o lună, că PNL ar trebui să poarte negocieri şi cu fostul preşedinte pentru Capitală.
Fostul ministru de Externe Cristian Diaconescu, prim-vicepreşedinte PMP, este de părere că actualul candidat al PNL pentru Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu, este un „european convins, un reprezentant al României care ne onorează”. Totodată, acesta a susținut că Marian Munteanu, care și-a retras azi candidatura, a fost „straniu pentru logica politică și atunci sistemul politic l-a respins”.
„Eu am lucrat cu Cătălin Predoiu în Guvern, este un om elegant, civilizat, un european convins. Am fost cu el și în deplasări externe de câteva ori, în misiuni oficiale, evident, și vreau să vă spun că este acel gen de reprezentant al României, din orice zonă ar veni, cu care chiar nu ne facem de rușine și care ne onorează”, a spus Diaconescu, la Realitatea TV.
sursa: stiripesurse.ro



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu