vineri, 22 aprilie 2016

CRISTIAN BUŞOI AR FI IMPLICAT ÎNTR-O REŢEA DE RETROCEDĂRI DE TERENURI

Afirmaţia a fost documentată şi publicată atât de HotNews cât şi de România Curată şi vorbesc despre un dosar de peste 77,5 milioane Lei                            

După ce HotNews a publicat o amplă anchetă prin care arăta faptul că europarlamentarul Cristan Buşoi ar fi implicat într-un dosar de 77,5 milioane de lei cu retrocedări, jurnalistul Daniel Befu face o anchetă şi mai amplă.

Daniel Befu arată, pe România Curată, că în reţea ar mai fi implicaţi Traian Igaş şi Codruţ Marta. Acesta arată că Marius Bogdan Militaru, unul dintre cei mai de top beneficiari ai restituirilor dictate de Agenţia Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor, ar fi finul lui Cristian Buşoi. Befu lămureşte şi contul suspect de mare al eurodeputatului arătând că după ce finul,Bogdan Militaru, a primit suma uriaşă de peste 52 de milioane de lei despăgubiri de la ANRP a crescut rapid şi contul finului Buşoi. Militaru, spune România Curată, ar fi fost favorizat şi de primarul Nicolae Robu, care ar fi atribuit firmei acestuia un contract destul de mare pentru toaletarea copacilor din Capitala Banatului.
Probabil că şi acesta este un motiv pentru retragerea candidaturii lui Cristian Buşoi


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu