marți, 26 aprilie 2016

INCENDIAR/Marmota INVELEA limba in STANIOL si pe LAURA o mananca ZAMBILICA / Laura CHIRIAC-Jurnalista si candidata ALDE trage o LIMBA sub clar de LUNA /Poze, FILMULEȚ, tot TACÂMU' cu Laura Chiriac și Diacomatu!

Pe Laura o mananca ZAMBILICA in SAPTAMANA MARE
Începem prin a ne cere iertare că scriem despre astfel de subiecte în Săptămâna Mare. Dar, se pare, e una care chiar în această perioadă s-a hotărât să demonstreze că nu numai politica este, iartă-ne Doamne, curvă. Datele sunt simple. Avem două personaje. Laura Chiriac, căsătorită, chiar cu unul care lucrează la Antene!, fostă vedetă TV și candidată ALDE la Sectorul1, și Sergiu Diacomatu, căsătorit, fost mahăr PNL și acum infractor în Dosarele ANRP. Unde a și fost reținut, nițel.
Povestea e clasică. Ca în toate cazurile de amantlâc. De care, dealtfel, Laura Chiriac pare a fi devenit dependentă dacă luăm în calcul și episodul cu Cristian Diaconescu, ministru de externe la acea dată.
Pe 23 aprilie, paparazzii de la cancan.ro au filmat-o pe Laura Chiriac pe parcursul întregii zile. Nimic care să  conducă spre un amantlâc. Dimpotrivă, în jurul prânzului, candidata vedetă TV (care apare negreşit, în fiecare seară la televizor) a mâncat la restaurant cu soţul ei, iar după-amiază au mers împreună până la Mănăstirea Caşin. Acolo, Octavian a pozat-o cu telefonul mobil pentru ca, ulterior, Laura să posteze fotografiile pe reţelele de socializare. Frumos și romantic, nu?
A doua zi, duminică 24 aprilie, doamna Chiriac-Basoc a plecat de acasă, din Pipera cu puţin după ora 12.00, cu maşina soţului ei, unMercedes Benz CLA 250 4Matic. A trecut, mai întâi, prin studioul unei emisiuni TV, unde a intervenit în direct, apoi a ajuns la sediul ALDE de la Arcul de Triumf. ”Treaba la birou” s-a prelungit până aproape de ora 20.00, când Laura a urcat în maşină şi s-a dus către Hotelul Ramada din zona de nord a Bucureştilor. A parcat în faţă, moment în care un domn a întâmpinat-o. Au intrat amândoi în hotel, s-au aşezat la cafenea şi au comandat două ape plate. Discuţiile dintre ei au curs relaxat. Mai mult decât zâmbitoare, Laura a tresărit, la un moment dat, când domnul a mângâiat-o discret pe picior. Doar un gest, aţi spune!, insuficient să probeze o poveste de dragoste interzisă. ”Preludiul” dintre candidata ALDE şi fostul ”vice” de la ANRP a durat aproape două ore, în cafeneaua hotelului
Hop și limba-n gură!
Înainte de ora 22.00, cei doi s-au ridicat de la masă, domnul a achitat nota şi s-au îndreptat spre maşini. În parcare, dialogul lor, amical până atunci, s-a transformat spontan într-un… sărut pasional. Laura Chiriac n-a schiţat niciun gest de opoziţie deşi era evident că fusese luată uşor prin surprindere de ”curajul” domnului. Domnul fiind Sergiu Diacomatu (căsătorit şi el!), fost vicepreşedinte la ANRP, un personaj despre care s-a scris pe larg în ultimii doi ani. 
http://www.comisarul.roÎn faţa procurorilor DNA, Dorin Cocoş l-a indicat pe Diacomatu ca fiind omul căruia i-a plătit 400.000 de euro, ”la pungă”, ca să-l ajute în patru dosare de la Restituirea Proprietăţilor. Mai mult, Elena Udrea l-a caracterizat (culmea, chiar într-un interviu acordat în ianuarie 2015… Laurei Chiriac!) pe Sergiu Diacomatu ca fiind un mafiot care făcea o groază de ilegalităţi la ANRP. Beneficia însă – destănuia Udrea – de protecţia mai multor figuri importante din PDL şi PMP (printre care şi Teodor Baconschi sau Cristache Rădulescu), întrucât le împărţea bani acestora. ”Nu eu l-am adus în PMP. Eu l-am găsit acolo şi cred că amândoi ne-am şocat, eu ştiind despre cine e vorba, el la rândul lui ştiind că din cauza sesizărilor pe care eu le-am făcut la partid a fost retras de la ANRP!”, îi declara Udrea jurnalistei de atunci Laura Chiriac. De altfel, la sfârşitul anului trecut, Diacomatu (cel pentru care candidata –vedetă TV îşi riscă azi căsnicia) a şi fost reţinut de DNA într-unul dintre dosarele despăgubirilor ANRP. Restul e cancan. Cancan.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu