duminică, 24 aprilie 2016

Lacatusu si-a tras-o-n KOI /Zgonea e pe făraș! A fost somat să-și dea demisia din toate funcțiile

Război total în Partidul Social Democrat. Mai mulți lideri l-au somat pe Valeriu Zgonea să își dea demisia după ce acesta l-a atacat public pe Liviu Dragnea. Preşedintele PSD Olt, Paul Stănescu, i-a cerut astăzi lui Zgonea să părăsească toate funcțiile deținute. 

 ”Eu cred că Valeriu Zgonea ar trebui să-şi dea demisia din toate funcţiile deţinute în partid pentru poziţia pe care a luat-o vizavi de preşedintele PSD, după hotărârea nedreaptă care a fost dată. Condamnarea la doi ani cu suspendare în dosarul Referendumului este nedreapă şi susţin în continuare acest lucru pentru că Dragnea a făcut ceea ce au făcut toţi membrii de partid PNL, PSD şi PC. Cu toţii am făcut acelaşi lucru”, a susținut Paul Stănescu, citat de medifax.ro.
Și preşedintele PSD Prahova, Bogdan Toader, este de părere că Liviu Dragnea nu ar fi trebuit să demisioneze după ce a fost condamnat la doi ani cu suspendare în dosarul Referendumul. Acesta a precizat că Dragnea a făcut ”un lucru foarte bun” că a rămas la conducerea partidului. Dupa intalnirea cu toti liderii aflati in sediul central al partidului, in timp ce acestia il asteptau pe presedintele PSD in fata camerelor de luat vederi, Liviu Dragnea si Valeriu Zgonea au discutat separat. Ulterior, Zgonea a parasit furios sediul PSD si a declarat ca se gandeste pana luni daca renunta la toate functiile din partid.
Preşedintele executiv al PSD, Valeriu Zgonea, îi transmitea în urmă cu doar câteva ore liderului partidului, Liviu Dragnea, că viitorul PSD nu trebuie să fie periclitat de interese personale sau de grup, acuzându-l că aruncă în mod iresponsabil în spatele sutelor de mii de membri problemele sale cu legea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu