marți, 26 aprilie 2016

EXPLOZIV/ Primarul de la Baia Mare / Ridicat de MASCATI/ Percheziții DNA la Primăria Baia Mare! Edilul Cherecheș a fost prins în flagrant


Procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) au efectuat mai multe descinderi la Primăria Baia Mare, edilul Cătălin Cherecheș fiind prins în flagrant în biroul său.

Flagrantul DNA s-a încheiat în urmă cu puţin timp, informează presa locală.
Cinci procurori au intrat in biroul primarului, iar oamenii de afaceri prezenti au fost invitati sa iasa afara. In jurul orei 13, primarul Catalin Chereches a parasit cladirea instot fiind de procurorii DNA. El nu a fost retinut, dar a fost dus, cel mai probabil, la audieri. Edilul a avut o reactie furibunda in momentul in care procurorii au intrat, spunandu-i unei femei care se afla la fata locului sa paraseasca biroul, transmite ziarmm.ro.

––––Scandal uriaş în Baia Mare! Primarul UNPR Cătălin Cherecheş a fost săltat de către Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) în urma unui flagrant.
Marti, la orele amiezii, acestia au intrat in biroul primarului Catalin Chereches, in incercarea de a finaliza un flagrant. In biroul edilului, se aflau mai multe persoane, printre care si reprezentanti ai unor societati comerciale cu care Municipiul Baia Mare are contracte.
In prezent, anchetatorii se afla inca in interiorul Primariei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu