joi, 24 martie 2016

Șerpii au ieșit la drumul mare...chemați de Fata Morgana, ochelarista







.
Celor interesați să obțină o listă completă a Agenturii lu Taica Măgureanu, respectiv Rețeaua de suport atât a Vechii Secu cât și a 
Noului SRI, din Epoca KGB a anilor 90, le recomand să ia frumos o foaie de hârtie, ba nu, un top de hârtie și să înceapă să noteze numele comentatorilor pe tema ”nora lui Măgureanu dezvăluie etc samd”, a celor ce apar în spațiul public, pe televiziuni, în presă, în mediul online, ca ghioceii. 
Mă refer la cei care spumegă și pizduiesc seară de seară, într-un hei rup general de decredibilizare a fostei neveste a beizadelei Șarpelui cu ochelari, cum inspirat l-a poreclit Roșca Stănescu, știe el de ce. 
Am vaga bănuială că misiunea șmecherului de Ghiulbenghian, ajent provocateur prin excelență, este una cu bătaie mai lungă. Cineva își face temele și vrea să reconfirme ori să completeze Lista, cu tot cu ”conservele” și ”elementele de sprijin” aflate până acum în ”adormire”.


Ce-o face mai departe Cinevaul ăla cu Lista e altă poveste. Fie îi recrutează discret sub alt steag, fie îi reșapează și le oferă noi misiuni, că vin timpuri interesante și pentru moscoviți...
Hapsân, dom Profesor a păstrat doar pentru el, după plecarea din 
scaunul de gașper de la SRI, o bună parte din acoperiți, răspândiți în toate zonele, de la mediul politic la mediul de afaceri, sindicate, presă, mediul literar și artistic și mai ales din masonerie, o rețea în rețea. 
Rareori, de fapt niciodată până acum n-a existat o asemenea situație, în care să răsune cornul pentru tot aliotmanul, de la micii ieniceri la ditai cadrele, năpustiți în apărarea lu dom Profesor. Nici nu mai contează valoarea în sine a dezvălurilor norei lui Măgureanu, pe lângă valoarea deconspirării resursei de cadre, a șerpișorilor crescuți de Șarpele cu ochelari.
Tot o femeie, vopsită blondă, a determinat cu niște ani în urmă, nu mulți, o deconspirare similară, ca adunare de cadre, când Traian Băsescu a convocat la Cotroceni un așa numit Club Politic, la care au participat circa 300 de invitaţi - ziarişti, oameni politici, judecători şi procurori, lideri de sindicat. Nu mai țin minte toată Lista, menționez doar câțiva, de la Virgil Măgureanu, la Cozmin Guşă, Niels Schnecker, şefii celor mai importante bănci comerciale din România, liderii centralelor sindicale, Dumitru Costin şi Bogdan Hossu, şefa ICCJ Livia Stanciu, şefa secţiei de procurori a CSM, Oana Schmidt Hăineală, judecătorul Cristi Dănileţ, bandiți și avocaţi ca Valeriu Stoica şi Cătălin Predoiu, Sebastian Bodu, Cristian Boureanu, o pletoră întreagă adunată de Băsescu pentru a-i sufla sub fustă Elenei Udrea, o rândunică, cum le zic ăștia din servicii celor de teapa ei. Deși arată mai degrabă ca o cioară. 
Traian Băsescu a ţinut şi un discurs, mai ales pentru bancheri şi oameni de afaceri, pe care i-a îndemnat să o susţină pe Elena Udrea, mesajul fiind acela că de acest fapt depinde modul în care ei îşi vor putea duce mai departe afacerile în România. Blonda vopsită se numea atunci Proiectu lu Băse, bun marinar cu certitudine, dar cu o mână moartă la resurse umane, dacă ne gândim ce stârpituri și secături a pomovat, de la Monika Makovei la Cristi Preda, lingăul Elenei Ceaușescu, sau Baconski, lingăul celeilalte Elene, cioara vopsită de pe gard.
Ce s-a ales de Proiectul lui Traian Băsescu vedem cu ochiu liber - destinația Tîrgșor - ceea ce spune multe despre ce putere reală mai are Agentura Șarpelui. Putere are încă dar nu mai e la butoane, cineva a dat drumul mangustelor, stârpitoare de șerpi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu