miercuri, 30 martie 2016

Inca un PENAL intra la BULAU / Închisoare cu executare pentru primarul oraşului Cernavodă

Primarul oraşului Cernavodă, Gheorghe Hânsă, a fost condamnat la trei ani şi opt luni de închisoare cu executare, pentru abuz în serviciu în formă continuată. În acest caz, şi fiul edilului a fost condamnat, în timp ce fratele acestuia a fost achitat, potrivit Mediafax.
Primarul oraşului Cernavodă, Gheorghe Hânsă, este acuzat că ar fi prejudiciat bugetul local în urma încheierii unor acte adiţionale între Consiliul Local Cernavodă şi SC Concer Plus SRL.
De asemenea, fiul său, Tiberiu Marius Hânsă a fost condamnat la trei ani şi două luni de închisoare cu executare, pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la abuz în serviciu în formă continuată.
Judecătorii l-au mai condamnat pe Mihai Adam la pedeapsa de trei ani de închisoare, cu executare, pentru complicitate la abuz în serviciu, iar pe Marin Cadiu şi Margareta Cileagă la pedeapse de câte trei ani de închisoare, cu suspendare, pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu contra intereselor publice.
Inculpaţii au mai fost obligaţi de instanţă la plata a peste 545.000 de lei, cu titlu de despăgubiri civile, către oraşul Cernavodă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu