miercuri, 30 martie 2016

Asta e viata unei PRIMARITE- trebuia sa ramana in SPARLAMENT / Olguţa Vasilescu ar fi cerut unor afacerişti să sponsorizeze un concert electoral şi reabilitarea unor imobile / Deh !

Procurorii DNA susţin că un om de afaceri care avea interes să obţină contracte cu primăria Craiova a plătit deplasarea şi costurile pentru concertul lui Goran Bregovic care a marcat lansarea Liei Olguţa Vasilescu în cursa pentru primăria locală, în 2012, la cererea acesteia, potrivit unor surse judiciare, citate de Agerpres.

http://www.romaniatv.net


De asemenea, potrivit procurorilor, campania electorala a candidatei PSD la primaria Craiova a fost sustinuta cu materiale de publicitate achitate de diverse firme care aveau interese in obtinerea de contracte cu municipalitatea.

In primavara lui 2014, Lia Olguta Vasilescu, stiind ca o societate comerciala avea in derulare cu primaria doua contracte, i-ar fi cerut reprezentantului acestei firme sa sponsorizeze reabilitarea unor fatade de imobile din centrul Craiovei, prin intermediul Asociatiei Pro Craiova, mai spun sursele judiciare. Sponsorizarea a fost efectuata de firma in primavara lui 2014, in cuantum de aproximativ 54.000 de lei.

In primavara lui 2014, Lia Olguta Vasilescu ar fi cerut firmei care executa lucrari la Teatrul National sa sponsorizeze reabilitarea unor fatade de imobile din centrul Craiovei, in conditiile in care in luna mai urma sa aiba loc Festivalul Shakespeare. Si acest contract de sponsorizare, in valoare de 74.000 lei, s-ar fi incheiat tot prin intermediul Asociatiei Pro Craiova. Procurorii considera ca Lia Olguta Vasilescu a folosit Asociatia Pro Craiova ca intermediar pentru sponsorizare.
Lia Olguţa Vasilescu, vicepreşedintele PSD şi primarul municipiului Craiova, a fost reţinută de procurorii DNA. Ea urmează să fie prezentată, joi, Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu