joi, 31 martie 2016

DRAGULIN-Nepotu' si cainii / Actualul director al SPGCS Călăraşi, acuzat de evaziune fiscală

Actualul director al Serviciului Public pentru Gestionarea Câinilor fără Stăpân Călăraşi, Drăgulin Dănuţ Alexandru este acuzat de săvârşirea de infracţiuni de evaziune fiscală la S.C. DAF CONSULTING S.R.L. CĂLĂRAŞI.
Alături de acesta este acuzat de aceleaşi fapte şi administratorul S.C. DAF CONSULTING S.R.L. CĂLĂRAŞI.
Dosarul penal este judecat de magistraţii Secţiei penale a Tribunalului Călăraşi, iar la următorul termen de judecată din data de 12.04.2016, potrivit portalului instanţelor de judecată,  Drăgulin Dănuţ Alexandru este citat cu mandat de aducere.
Drăgulin Dănuţ Alexandru este nepotul actualului primar al municipiului Călăraşi, Daniel Ştefan Drăgulin.
Potrivit unor surse, la rândul său, pe numele primarului municipiului Călăraşi, Daniel Ştefan Drăgulin, în acest an, s-a formulat o plângere penală care se află în lucru la organele de cercetare penală din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice în care este acuzat alături de reprezentanţii Serviciului Public Centrale Termice şi Administrare Fond Locativ Călăraşi că refuză să pună în aplicare o hotărâre judecătorească şi o hotărâre de cohttp://mediacalarasi.ronsiliu local privind repartizarea unor locuinţe sociale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu