vineri, 25 martie 2016

EXPLOZIV/ Sava-lucrari neexecutate la Belciugatele-Calarasi

Dezvăluiri /încrengăturile dintre Răzvan Sava și foști consultanți ai lui Băsescu




http://psnews.ro/silviu-manastire-dezvaluie-increngaturile-dintre-razvan-sava-si-fosti-consultanti-ai-lui-basescu-120000/

http://www.b1.ro/stiri/eveniment/nevasta-primarului-interimar-al-capitalei-platita-de-stat-cu-15-000-de-euro-pe-luna-132365.html

Nevasta Primarului interimar al Capitalei, plătită de stat cu 15.000 de euro pe lună

Soţia edilului interimar al Capitalei, Răzvan Sava, este comisar al Comiei Naționale a Valorilor Mobiliare (CNVM) şi plătită cu numai puţin de. 15 mii de euro pe lună. 

Primarul Capitalei este norocos și în afaceri. În 2012, imediat după instalarea la putere a guvernului Ponta, Sava a câștigat 5 contracte cu statul, unele chiar pe sistemul ziua și contractul. Ultimul, a cărui valoare depășește jumătate de milion de euro, a fost semnat exact în ziua în care își depunea la Primăria Capitalei prima declarație de avere, a scris pe Facebook, Narcisa Iorga, fost membru al CNA.

"Răzvan Sava, noul primar general interimar al Capitalei, membru PNL, votat și de consilierii PSD, este un băiat norocos și deștept. Norocos, pentru că are o soție extraordinară, numită comisar CNVM la propunerea Partidului Conservator, cu un venit anual de aproximativ 150.000 de euro. E și deștept, pentru că, în 2012, imediat după instalarea la putere a guvernului Ponta, a câștigat 5 contracte cu statul, unele chiar după sistemul ziua și contractul. Ultimul, a cărui valoare depășește jumătate de milion de euro, a fost semnat exact, dar exact în ziua în care Răzvan Sava își depunea la Primăria Capitalei prima declarație de avere și de interese: 19 iulie 2012. Contractul viza nu cine știe ce lucrări în Beverly Hills, ci pentru alimentarea cu apă a satului Măriuța. Curtea de Conturi notează într-un raport că primăria a plătit firmei lui Sava lucrări neexecutate, iar presa locală scrie că prin conductele din sat nu curge nici strop de apă",  a transmis pe Facebook, Iorga.

Potrivit flux 24, Sava este poreclit "Jaguar" deoarece conduce un automobil de lux de la această firmă. El este susținut de mai marii PNL, fiind un apropiat a lui Rareș Mănescu, potrivit unor surse liberale



Silviu Mănăstire a vorbit joi seara, la ”Dosar de politician”, despre situația în care se află Primăria Capitalei și în special despre primarul interimar Răzvan Sava a cărei prestație la cârma primăriei o consideră penibilă.
Totodată, jurnalistul de investigații a arătat încrengăturile relațiilor pe care Sava le are cu diverse personaje din vechea echipă a lui Traian Băsescu.
Vă prezentăm explicațiile jurnalistului de investigații Silviu Mănăstire:
De 25 de ani Bucureștiul nu a avut un personaj ca Răzvan Sava în fruntea administrației. Acest Sava îi pune într-o lumină pozitiva pe foștii primari de genul lui Crin Halaicu sau Viorel Lis. Situația este tragică, un asemenea personaj fără experiență și capacitate de înțelegere a fost pus de Partidul Național Liberal să gestioneze un buget de un miliard de euro și să coordoneze o capitală sufocata de trafic și de probleme. Evident, oricât de penibilă ar fi prestația primarului Sava, niște băieți deștepți se bucură zilele acestea de avantajele prezenței sale în fruntea Capitalei.
Recent, o echipă de paparazzi l-a surprins pe primarul general Răzvan Sava la o ședință de lucru alături de colaboratorii săi cei mai apropiați. Imaginile scot la iveală o serie de încrengături extrem de interesante între Sava și foști cărători de mapă sau consultanți ai regimului Băsescu.
Primul personaj este un băiat care oficial nu are din ce trăi (adică are venituri de 900 de lei pe lună), dar conducea un jeep Range Rover: numele său este Adrian Nicolae și este consilier general la București. Acest Nicolae este descris ca și „omul de combinaţii, despre care se spune că rezolvă absolut orice în Primaria Capitalei, fiind un fel de şef al Primarului General Răzvan Sava.
Consilierul Adrian Nicolae provine ca și Sava din organizația PNL a sectorului 6. Personajul deține două firmulițe SC Expres Development si AG Systems, două firme care practic nu au activitate. Firma Expres Development la care Adrian Nicolae este și administrator nu și-a declarat activitatea financiară, cealaltă firmuliță a avut pe tot anul 2012 o cifra de afaceri de circa 50 de mii de euro. Oficial, acest Adrian Nicolae, omul care trage sforile în primăria Bucureștiului nu are după ce bea apă, pentru că în declarația de avere pretinde că a câștigat în anul 2015 doar… 900 de lei pe lună. Cum poate trăi consilierul Nicolae cu banii aceștia este un mister pe care Agenția Națională de Integritate îl va lămuri cu siguranță.
Primarul general Răzvan Sava s-a încojurat și de consultanți de imagine sau de diverși combinatori: șeful său de campanie electorală este un anume Cristian Hrituc. Hrituc a fost consilier de stat al președintelui Traian Băsescu și membru fondator al Fundației Mișcarea Populară. Alături de băsistul Hrituc, la imaginea primarului Sava lucrează și necunoscuții Capone Rădulescu și Andrei Ionescu, doi indivizi care controlează două site-uri fantomă, Mondonews li Masapresei. Ionescu este angajat la Primăria Generală și se ocupă de logistică pentru primarul Sava. Este absolut halucinant cum Vasile Blaga și Alina Gorghiu au cedat primăria unor asemenea personaje.
Altă prezență sulfurosă din anturajul primarul general al Capitalei este Andrei Creci. Creci a fost şef al servicului juridic din Primăria Capitalei ăn mandatul lui Băsescu și a fost trimis în judecată de DNA pentru abuz în serviciu. Acest Creci este mare șef la PNL București deși este penal cum s-ar spune – lucru pe care deontoloaga Alina Gorghiu nu reușește să-l vadă. Andrei Creci are în spate o poveste frumoasă: face parte din anturajul lui Sorin Blejnar și a lui Viorel Comaniță.
De la penalul Creci mergem spre un al consilier de imagine al primarului Sava, el este Alex Ichim și s-a ocupat de imaginea primarului-penal Andrei Chiliman de la Sectorul 1 al Bucureștiului.
În final, din cercul intim al acestui fantomatic primar al Capitelei mai face parte un personaj penibil pe nume Alexander Rădulescu, un junior care își face poze cu telefonul prin toaletele restaurantelor din București. Acest Rădulescu, care de abia știe să vorbească, a fost anjagat consilier la regia de termoficare a capitalei – el este fiul unei consiliere PNL de la Sectorul 2”, a explicat Silviu Mănăstire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu