miercuri, 23 martie 2016

Drăgulin @ Filipescu CUMPARA tacerea PRESEI

Era de așteptat ca odată cu începerea Campaniei electorale presa corectă, incomodă politicienilor murdăriți să-i deranjeze.
A început prin ordinul dat de Filipescu patronului de la Hotel Călărași: Ăla, Câju Octavian să dispară cu birou cu tot și cu publicația lui Arena din Hotel. Altfel nu mai vezi cazare pt sportivii aduși de mine, ori pentru Mix Music&alte multe chestii și socoteli.
Zis și făcut.





Omul de presă adevărată, corectă și obiectivă, Octavian Câju a fost evacuat cu sediul din Hotel prin decizia liderului maxim de la PNL.
A urmat o altă cumpărare.
Prietenul de partid al lui Filipescu, voiajorul prin partide Drăgulin a făcut și el o ofertă. Cui altcuiva decât montatorului de jaluzele Je cu Leonida ajuns întâmplător și președinte de partid la Partidul Socialist dar și proprietarul ziarului Realitatea.
Vrei 30% din suma pt Campania electorală? Cum ți-ar sta cu contracte de publicitate și de presă de multe milioane pe la primăriile unde am primari PNL?
E unul Marian Pîrloagă care e tare incomod. Fă-l să tacă, să dispară din redacția ta și să nu mai scrie.
Zis și făcut.
După ce Pîrloagă i-a făcut publicitate și reportaje MOCA, pe la toate primăriile din județ, pe bani și contracte frumoase lui Je cu, scriindu-i și vreo 10 ziare l-a pus pe liber.
Aflăm că pe la firma asta, Meșterul Casei, redacția are vreo 2 patroni și zero salariați cu carte de muncă, deși ziarul are tipărit la Colegiul de redacție vreo 5 indivizi plătiți după ureche ori deloc, pentru 2 ore deși muncesc peste 8 ore.
Și firma de montat jaluzele are tot zero salariați deși pe la lucrări vin o mulțime de zilieri.
Je cu ăsta este și mare întreprinzător politic jaluzelele lui fiind tare căutate pe la școli, cămine culturale ori primării de unde vine comanda politică.
Tot la comandă politică, Partidul Socialist prin liderul de partid Je cu livrează contracandidați pentru PNL partidul lui Drăgulin.
Dacă oui pe o listă contracandidați de 2 bani, atunci cum să câștige PNL?
Totul se face pe bani și trădare.
Pentru că Drăgulin și gașca trebuie să câștige din nou.
ADOPTĂ UN CÂINE. O campanie pentru deșteptarea călărășenilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu