duminică, 27 martie 2016

EXPLOZIV / NUTY, despre Dosarul Microsoft / TURNATORII să dea măcar banii înapoi !

Deputata independentă Elena Udrea, care era acuată de spălare de bani și fals în declarații de avere în Dosarul „Microsoft”, susține că primele senințe în acest caz par mici, însă problema ar fi la denunțători.
„Dar daca le analizezi cu legea in mana, constati ca exact atat puteau lua cei care sunt inculpati, in raport de recunoasterea faptei si de denunturile pe care le-au facut la randul lor”, a scris Udrea pe Facebook. Fostul său soț Dorin Cocoș a fost condamnat la 2 ani de închisoare în acest caz, decizia nefiind definitivă.
Udrea susține că în acest caz sunt multiple acuzații de trafic de influență care în America ar însemna lobby – o activitate care este taxată de stat.
Astfel, deputata susține că de fapt, în România, procurorii s-ar folosit de denunțători pentru a „înfunda” politicieni.
„Nu pedepsele date in Microsoft sunt gresite, ci faptul ca inventatorii acestei afaceri care s-a derulat in Romania sub trei guvernari, din 2003 pana in 2013, care au castigat sute de milioane in acesti ani, au scapat fara sa fie macar acuzati si cu toti banii la ei! Dinu Pescariu si Claudiu Florica.
Cred ca merita modificata legea penala in asa fel incat turnatorii sa fie macar obligati sa restituie toti banii incasati, daca alte pedepse oricum nu li se aplica”, a conchis Udrea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu