miercuri, 25 mai 2016

Sorin FRUNZAUSCATA, condamnat definitiv in dosarul alegerilor prezidentiale din 2014

Sorin Frunzaverde, suspendat din PNL, a fost condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu suspendare, in dosarul privind alegerile prezidentiale din 2014.
In plus, fostul lider al CJ Caras-Severin va trebui sa frecventeze un program de reintegrare sociala, al serviciului de probatiune.

Frunzaverde este acuzat ca in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Caras-Severin si-a folosit influenta amenintand liderii din teritoriu ca nu vor primi bani la buget daca nu mobilizeaza oamenii sa iasa la vot pentru Klaus Iohannis.

Decizia de miercuri este definitiva, magistratii Curtii de Apel Timisoara mentinand pedeapsa data in prima instanta de Tribunalul Caras-Severin, in luna ianuarie.

Condamnat la inchisoare, Sorin Frunzaverde a fost suspendat din partid

Dupa acea decizie, politicianul a fost suspendat din PNL.

Frunzaverde, condamnat in dosarul alegerilor prezidentiale

De asemenea, Frunzaverde a fost demis din fruntea CJ Caras-Severin, in luna aprilie, din cauza ca lipsea de prea mult timp de la sedinte.

Sorin Frunzaverde, demis de la sefia Consiliului Judetean: Nu mai vine la sedinte de sase luni

In dosarul in care a fost condamnat, fostul presedinte al CJ Cara-Severin este acuzat de DNAde folosire, de catre o persoana care detine o functie de conducere intr-un partid, intr-un sindicatsau patronat ori in cadrul unei persoane juridice fara scop patrimonial, a influentei ori a autoritatii in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite.

Un comentariu:

  1. Apoi nici nu se putea altfel dacă pe Dragnea la condamnat cu suspendare la fel trebuia și Frunză Verde.Numai că unul vroia să ne scape de belele iar celălalt ne-a băgat în belele asta-i diferența.

    RăspundețiȘtergere