miercuri, 4 mai 2016

HORROR / GASCA lui Barbison- O PIEDICA in calea UITARII / Never Say Never, Deh !

Escrocheriile liberalilor Filipescu și Dinulescu care mai conduc Consiliul Județean continuă și la Spitalul Județean.
În mod misterios Spitalul Județean a contractat servicii de curățenie și dezinfecție ale spațiilor interioare. Câștigătoare a fost firma de catering S.C. Libro Events SRL Firma asta a fost adusă de prin Ilfov (așa cum ne-am trezit cu un manager de Spital din București) S.C. Libro Events ați crede că se ocupă de organizarea de evenimente. Da, așa este, este vorba de cheltuirea nejustificată a banilor publici. Adusă din localitatea Bragadiru str Oxigenului nr 8 ea figurează la Registrul Comertului, cu doi actionari: o anume Georgiana Ivan (nascuta in 16.10.1988 la Lehliu Gara) cu 21% si Alexandru Cristian Micu (nascut in 8.04.1988) – 79%. 

Firma “Libro Events” este, in realitate, o societate redenumita. In trecut, ea purta numele “Amma General Store” si a fost implicata in numeroase scandaluri publice. Atat Georgiana Ivan, cat si Alexandru Cristian Micu (poreclit “Mac”) nu sunt decat “oamenii de paie” din actionariat.
In spatele acestui paravan se afla cu adevarat Mihaela Elena Neagu nascuta la Bucuresti, dar crescuta la Lehliu Gara. Fata de casă a afacerilor PNL Călărași și-a inceput ascensiunea de la Lehliu coordonată de strategul Răducu Filipescu, secondat de Marian Dinulescu - ce ar fi trebuit să administreze și nu să falimenteze Spitalul Județean Călărași.
Initial, Mihaela Neagu, alintata "Miky", a fost operator la pompa la o benzinarie din Lehliu, dar usor, usor a ajuns afacerista la Bucuresti, unde, printr-un concurs favorabil de imprejurari, a intrat in mai multe combinatii.
“Apogeul” l-a atins in momentul in care a fost instalata ca director al Complexului Olimpia, organism de stat in subordinea Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret (ANST).
Banii de la Olimpia s-au scurs ca și din Spitalul judetean Calarasi.
In 2013, Neagu a fost insa indepartata de la Olimpia, in urma unui audit care a scos in evidenta o sumedenie de nereguli financiare girate de ea. Intre timp, concluziile auditului au fost inaintate si catre procurorii Anticoruptie, pe masa carora se gaseste acum dosarul Mihaelei Neagu.
Printre numeroasele “capete de acuzare”, ea a fost denuntata si pentru faptul ca a directionat banii Complexului Olimpia catre “Amma General Store SRL” (de fapt, firma ei, care azi se numeste “Libro Events”, asa cum scriam mai sus), dar si catre “Speed Training M SRL”, o alta societate care are exact aceiasi actionari-paravan Georgiana Ivan si Alexandru “Mac” Micu!
La Spitalul Județean Călărași S.C. Libro Events SRL este responsabilă de curățenie. igienizare, dezisfecție și întreținere pentru numai 7.340.638 ron
Un calcul simplu arată escrocheria de partid produsă printr-un acord cadru de prestări servicii.
la cca. 60 salariați x 1000 lei/lună = 60 000 lei/lună
60 000 lei/lună x 12 luni = 720 000 lei/an
Unde se regăsește diferența până la 7.340.638 ron ???
În mâncarea bolnavilor sau în echipamentele medicale?
Ori în salarii?

Au contract pe 10 ani? Căci un astfel de contract nu poate depăși 2-3 ani...
O discuție cu salariați ai Spitalului arată că în loc de cei 90 salariați pe care trebnuia să-i încadreze S.C. Libro Events SRL în realitate sunt vreo 60.
Acestea sunt de fapt majoritatea infirmiere, folosite defectuos de către unii șefi și doctori conform tradiției și obiceiurilor moștenite de la fostul manager al spitalului pentru servicii pe la domiciliile acestora.
Firma de servicii pt curățenie este de negăsit, dar apare în multe scandaluri publice.
O simplă căutare pe google arată că a fost implicată în infracțiuni cu renumita Monica Iacob Ridzi. A contribuit la scandaluri la spitalul Floreasca și cu Metrou unde s-a ocupat tot de...curățenie.
A banilor publici normal, că pentru prosperitatea conturilor cum ar fi cel de 11 milioane de euro al lui 
Răducu Filipescu

Tot amintind de afacerile infracționale administrate de Răducu Filipescu și Marian Dinulescu ca așa ziși președinți ai Consiliului Județean trebuie să mai amintim și de lucrările suspecte de constuire a unui tunel subteran la subsolul Spitalului dar și a altor scări lângă cele existente de la același subsol.
Implicată ar fi firma care a abandonat lucrările la Prefectura Calarasi anume Colt S.A de prin Oltenița.
Coordonarea lucrărilor se face de catre liberalul Marian Drăgan după modelul altor afaceri celebre de partid gândite de marele strateg Drăgulin Ștefan. Este vorba de proiecte mărețe de realizare a unei parcări în parcarea Primăriei, a unui pod lângă podul din Parcul Dumbrava și a altei parcări în parcarea de pe strada Cornișei. Putem reaminti și afacerea de mulți kilometri de borduri, cu peste 1 hectar de rulouri de gazon la un scuar care nu era necesar
Amintind de scuar și aici se vede că escrocheri se fac cu orice și nu neapărat cu firma de borduri a cuscrului Matei Cătălin al lui Daniel Drăgulin.
La ultima oră salariații arată către mormanele de moloz și de pămând tehnic care au fost cumpărate pe bani frumoși în loc de pământ natural.
Îl puteți vedea în fața liceului Agricol.
Vreți să știți mai multe?
(va urma)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu