luni, 2 mai 2016

FABULOS / Serial Fundulea-Episod 2/ Cum se castiga un MANDAT de PRIMAR / Sedinta de CONSILIU /FRANK arunca o BASINA pe ascuns-SECRETARU o AMETESTE si le-o trage CONSILIERILOR/ Sute de familii n-au auzit ce-a facut FRANK, a fost doar un FAS pentru castigarea MANDATULUI, Deh! !

Dupa cum REIESE din documentele DNA, Consilierii din Fundulea au VOTAT manevrele celor doi CREZAND ca ajuta ''bine'' cetatenii sub 35 de ani, doar ca, potrivit documentului de mai jos si-au depasit ATRIBUTIILE. 
Hotararea cu pricina a fost VOTATA de 10 consilieri, potrivit legii, cine au fost baietii si de ce au VOTAT-urmeaza sa-i depistam. Unii zic ca s-au depistat singuri: 8 de la PSD, 1 PNL si altul - PDL(ca de, doftorul 'Menculite' a spus cam cum a fost hartuit cu acea hotarare belicoasa) iar suprafetele de teren au intrat spre Mosier si Acolitii din Campanie care pentru un post de consilier sunt in stare sa mearga la Puscarie; Valabil si pentru unii functionari publici care alearga noaptea ca Nebunii cu Euroii sa colecteze voturi. Mosierule Banuta, anul asta tot pe canal si la padure faci listele? vezi sa nu cazi pe MICROFON/ Dar Militia unde a fost-Fereasca Dumnezeu!



SECRETARE, CUM AI PUTUT BRE SA CONTRASEMNEZI ACEASTA HOTARARE / Aaaa-Uitasem, era in perioada cand ai dat examen pentru NOTAR si-ai luat-o-n BARBA/ Sa nu-ti mai lasi Barba, e OK?
Ce manevre a tras Gurlui dupa aceasta hotarare de Consiliu si ce regim juridic are acest teren vom vedea in episodul 3 cand vom publica toate lucrarile semnate de primar( din inf publice 544/2001platite de Benea si Gurlui-au fost trimise la DNA) si terte persoane juridice. De ce oare dl Secretar a semnat pentru LEGALITATEA acestei hotararii si care au fost avantajele, ramane sa REDESCOPERIM cat teren detine PITICU la Fundulea(baietii de la OCPI ne-au dat lucrarea -doar cand Ponta l-a mutat pe BENEA la ANCPI cu salvare cu tot) Cand am cerut parerea celor doi privind plata informatiilor publice, mi-au cuvantat ca vor sa vada cat a putut sa ia ''Para-n Darat '' mister Frank. Au vazut, dar nu au avut curajul sa le inainteze INSTITUTIILOR pentru simplu motiv ca: BENEA era presedinte al Comisiei de Receptie a lucrarilor si achizitiilor din PRIMARIE, iar GURLUI a tras-o pe dna LUXA in PROCURA de la CUCOANE- legata fedeles de ESCROCUL Banuta, Omul care a stat pitit in 2012 cand a candidat la PRIMAR-PPDD  si a chemat OTV-ul rugandu-se-n genunchi de ''Mihai Viteazu'' sa arate OTV-ului toate lucrarile si documentele prin care FRANK a FRAUDAT terenuri si incheiat lucrari cu SC VICE. Unde se afla acum tradatoru PASARICA(nume cod de la SECU) ? Tot in PSD-viitor consilier judetean, luat de BENEA sa tradeze pe CRISTODOR pentru DINULESCU(Acest Mihai Viteazu a facut investigatia cu OTV, dar si locul doi de pe lista OTV statea ascuns in masina pe canapeaua din spate sa nu-l vada gasca Pesedista de colectat carti de identitate, acest mascarici se numeste Maturaru George, locul 2 pe lista UMFLATULUI de Mate -MOSIERUL BIBESCU


In rest, la Fundulea, toate-i bune si frumoase: echipele de colectare sunt gata, magazinele au pregatit caietele cu datornici, goarna s-a reparat. Lupta mare nu va fi pentru ca cine pierde-iese VICEPRIMAR
Doresc sa scriu mai mult, dar mi se face asa o GREATA de-mi vine sa -spuneti voi care mai stiti:)

REVENIM cu DEZVALUIRI Naucitoare despre MOSIERUL Frank, avem peste 50 pagini de la Institutiile STATULUI: Terenuri luate cu adeverinta de babute, mii de tone de beton fraudate, lucrari cu Para-n Darat, butoie de plastic bagate in loc de camine betonate -astupate cu putin beton si un capac de fonta. Nu spunem noi, ci Expertiza Institutiilor

Primarul Dorel Dorobanţu are din nou probleme cu DNA în urma unui control al Corpului de Control al Primului Ministru din 2015, care a sesizat fapte de natură penală la lucrările de reabilitare ale Grupului Şcolar Agricol Fundulea. Conform acestui raport " urmare a controlului efectuat la entitățile publice cu atribuții în legătură cu finanțarea, repartizarea și utilizarea sumelor alocate pentru realizarea obiectivului de investiții „Grup Școlar Agricol oraș Fundulea”, județul Călărași, a fost întocmit Raportul de control privind verificările efectuate în legătură cu realizarea obiectivului de investiții „Grup Școlar Agricol oraș Fundulea”, județul Călărași, înregistrat cu nr. 900/I.L./20.11.2015, constatându-se 6 (șase) posibile fapte de natură penalăraportul fiind înaintat Direcției Naționale Anticorupție. Raportul de control a fost transmis și la Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice, Agenția Națională pentru Achiziții Publice, Agenția Națională de Integritate și Curtea de Conturi a României". Într-un răspuns al Guvernului, în legătură cu aceste nereguli, se precizează că persoana care a deţinut funcţia de contabil şef la acea instituţie de învăţământ nu a declarat în declaraţia de interese faptul că deţine o societate comercială, fiind şi administrator. Respectiva persoană, verificată de noi inclusiv prin prisma declaraţiei de avere, nu este nimeni altcineva decât soţia primarului Dorel Dorobanţu, acesta din urmă fiind şi membru în consiliul de administraţie al liceului(n.r.găsit în incompatibilitate de ANI pe acest motiv). În acelaşi raport se mai precizează că au fost achiziţionate şi plătite lucrări suplimentare, care nu au fost trecute în caietul de sarcini şi care nici nu au fost licitate, lucrările fiind executate de firma Vice Com 95 SRL Brăneşti, din constatările noastre această firmă fiind abonată la lucrări publice în partea de vest a judeţului. Valoarea lucrărilor la Grupul Şcolar Agricol Fundulea au fost de 22,8 milioane lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu