luni, 2 mai 2016

Nicusor Dan este sustinut de fiul lui Ion Ratiu. Inclusiv cu o importanta suma de BANI

Candidatul USB la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, are parte de sustinerea unei personalitati de seama. Este vorba despre Nicolae Christopher Ratiu, fiul fostului lider taranist Ion Ratiu.
Potrivit declaratiei de avere depusa la Biroul Electoral Municipal, Nicusor Dan a beneficiat de sponsorizari din partea lui Nicolae Christopher Ratiu. El  a primit o donatie de 100.000 de lei de la fiul fostului lider taranist.


De asemenea, Nicusor Dan a mai incasat o donatie de 10.000 de lei pentru studii sociologice, de la Panotaj Expert SRL si inca 10.000 de lei pentru precampanie si campanie elctorala de la de la Alecsiu Marian Dan.
Nicolae Ratiu, fiul fostului lider taranist Ion Ratiu, traieste la Londra, de multi ani, insa deruleaza afaceri in Romania. Este unul dintre cei mai importanti investitori din Campulung Muscel, el cumparand in urma cu mai multi ani ARO Campulung.
Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Un comentariu:

  1. Chiar ma bucur!Distinsul Ion Ratiu a fost om de vaza si calitate!L-am respectat,l-am votat si l-am iubit!Dumnezeu la purtat in Impataria Cerururilor alaturi de cei buni si drepti!

    RăspundețiȘtergere