sâmbătă, 7 mai 2016

CUVIOASA PARASCHEVA zis Bivol Ligia(Viceprimar)-incompatibila, a plecat azi cu trei microbuze la o biserica din SLOBOZIA sa BINECUVINTEZE voturile PREACUVIOSULUI si preafericitului CALININ zis Dorobantu-PREAURMARITULPENAL si INCOMPATIBIL/ Trei Microbuze pline cu votanti au plecat la o biserica din SLOBOZIA-aproape de PENITENCIAR/ A innebunit LUPOAICA si vrea sa fie URMARITA PENAL !

A inceput Colindarea BISERICILOR cu MICI, CARNATI si BERE pentru VOTURI, dar nu la bisericile din Fundulea, ci la SLOBOZIA langa penitenciar, oare sa fie o PREVESTIRE pe surse-Fereasca DUMNEZEU! 
Din informatiile noastre doua partide au INCONJURAT ICOANELE si au PUPAT Moastele viitorului PRIMAR
Revenim cu MICII ramasi intre Masele ale VOTANTILOR
Aloooo. Militia Fundulea, opriti microbuzele cu MICI- Duamna JURIZTA stie ce inseamna acest lucru sau vrea o plangere cu 2 declaratii la PARCHET si mai lasa si caietul la Luminita,  pe bune, nu puteti sa lasati votantii fara MICI-chiar acum v-a gasit mila de oameni/ te mai dai si mare JURIZTA/ Atentie mare, am spus ca in aceasta campanie se lasa cu CATUSE, nu MOASTE, declaratiile le avem si daca nu-ti vezi de treaba ta le dam cui trebuie, e ok?
Inca nu stim cu siguranta care este al doilea partid si ce Moaste s-a MANCAT, dar suntem in actualizare......

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu