luni, 16 mai 2016

BOMBA FUNDULEA/Un ASTEROID se apropie de o INTERSECTIE Politica !

Potrivit simulărilor făcute de experţii NASA, un asteroid uriaş s-ar afla deja în drum spre Terra şi, dacă nu-l prinde vreun radar extraterestru pe lângă Lună, are toate şansele să ne izbească în plin, punctul de impact fiind calculat de colectionarii de voturi-platite la intersecţia Bdul 22 Decembrie-M Kogalniceanu, unde se intersecteaza PSD-PNL. Confruntati cu această perspectivă și aflati astăzi la iarbă verde, la un pahar de bere și-un mititel electoral, candidatii  au declarat reporterilor: “Pentru noi, sosirea asteroidului nu e o surpriză, întrucât am citit când eram mici, în nişte carti de identitate-luate cu milogeala: #Pesedemaivremodata$ sau #Penelesinoiodata$, nu mai sunt precis care, c-o să pice un asteroid în 2013. Nu mă sperie deloc că o să cadă, fiindcă la noi au mai fost asteroizi din ăştia. Gropile alea din asfalt ce credeţi, că le-am făcut io, pă persoană fizică? Nu, dom’le, le-a făcut asteroizii, mai mici sau mai mari, după orificiul diametrului din cash!
 Da’ io cred că colectionarii de voturi s-au înşelat la calcule şi n-o să cadă asteroidul la noi în intersectie Ar fi şi păcat, avem aici plantate grupuri care merg la biserici legati de popi, de o suta de mii de koka-luati din miile de tone de grau şi netrecute la facturier din cauza pretului(am luat cu 0,7 si am dat cu 0,6) Candidatul crede, mai curând, că asteroidul va trece razant cu suprafaţa Pământului, dar nu va reprezenta vreun pericol. “Îi asigur pe alegători că n-o să păţească nimic, ba chiar n-o să mai fie nevoiţi să mai traga cate un mic si-o bere, dupa iesirea din biserici,  noaptea când o trece asteroidul, că luminează ăla ca faru’ din Crangu! Cel mult să aibă grijă să-şi lege bine maşinile cu pietroaie în parcare, fiindcă atunci când vine asteroidul, are câmpul gravitaţional puternic şi riscă să le atragă, de nu le mai văd proprietarii decât la DNA. Da’ chiar şi dacă le leagă, tot s-ar putea să rămâie fără oglinzi, ştergătoare şi cauciuce, însă i-aş ruga pe cetăţeni să nu se sperie, că pe astea sigur le găsesc duminica pe 5 Iunie!”
Hai că e funny cum vorbesc liberalii, prin vocea Alinei Ghorgiu din comuna de ”sfidarea PSD-ului”. perfect disonanți, liberalii, oricare, se uită în cameră și se plâng de frații lor, tovarășii lor de useleală, pesediștii. Liberalii n-au excelat niciodată în viziune politică, au un inconfundabil stil de a trăi clipa fără să vadă mai departe de vârful pantofului. Pesediștii sunt constanți cel puțin, întotdeauna își îneacă frații de furăciune, cât poți fi de prost politic încât să te înhăitezi cu pesediștii fără să realizezi că or să te taie din ''Consiliu''

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu