joi, 26 mai 2016

BOMBA/ PRIMAR PNL, Retinut pentru MITA Electorala/ Mici si bere-ca si la Fundulea

Primarul comunei Icoana, judeţul Olt, candidat pentru un alt mandat, a fost reținut pentru 24 de ore pentru mită electorală.
Gheorghe Perieţeanu este acuzat că a împărțit bonuri pentru mici și bere, în schimbul voturilor, scrie Mediafax.
Edilul a fost adus în arestul poliţiei, într-un dosar instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina.
Gheorghe Perieţeanu va fi prezentat, vineri, judecătorilor cu propunerea emiterii unui mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.




Au trecut vremurile în care campania electorală însemnă râuri de bere și micii care sfârâiau pe grătare. Dar nu toți au dat importanță acestui fapt. Așa că Gheorghe Perieţeanu, primarul comunei Icoana, candidat PNL pentru un nou mandat, a fost reţinut pentru 24 de ore, joi seara pentru că a împărţit bonuri pentru mici şi bere în schimbul voturilor, sâmbătă, la ziua localităţii. Primarul din Icoana este acuzat de coruperea alegătorilor. El va fi prezentat, vineri, judecătorilor cu propunerea emiterii unui mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Perieţeanu este acuzat că, sâmbătă, cu ocazia zilei localităţii, de Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena, le-a împărţit locuitorilor comunei bonuri în schimbul cărora aceştia puteau să primească mici şi bere, anchetatorii considerând acest gest al candidatului PNL drept mită electorală. Gheorghe Perieţeanu se află la al şaselea mandat de primar, iar în această primăvară a trecut la PNL după ce a pierdut sprijinul politic al PSD.

Acest text este protejat de drepturile de autor. Il puteti copia pe site-ul dumneavoastra doar cu citarea sursei si link activ. http://sokant.ro/primar-penelist-bagat-in-puscarie-dupa-ce-si-a-mituit-electoratul-cu-mici-si-bere/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu