vineri, 17 iunie 2016

TRADATORUL de SERVICIU/BOMBA Calarasi: Cum a reusit SALTELISTA Benea sa puna iar LABA pe OCPI / Radu Stefanescu -director ANCPI a fost numit de PONTA la propunerea lui Dragnea(Pesedist)/ Cine este PREFECT de Calarasi-IACOB (Pesedist)/ De ce a fost numit BENEA -Viceprimar la Fundulea(in doua mandate) cu PRIMAR Pesedist si Majoritate pesedista in Consiliu/ Cum poti sa fii CURVA POLITICA/ Prin fata o iei din PNL si pe la spate dinspre PSD/ Cum se ajunge Consilier Judetean fara niciun BAN, Deh !

(Imagine: CodriPrisec

Ponta a schimbat conducerea Agenţiei de Cadastru, la propunerea lui Dragnea
Marius Ursu a fost retras din postul de director general al Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (ANCPI) şi înlocuit cu Radu Ştefănescu, şef serviciu în instituţie, modificare efectuată prin decizie a premierului Victor Ponta, la propunerea ministrului Dezvoltării, Liviu Dragnea.
Agenţia funcţionează în subordinea Ministerului Dezvoltării.
În iunie anul trecut, Marius Ursu era numit din nou director general al Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate Imobiliară, la doar trei luni după ce demisionase de la conducerea aceleiaşi instituţii, actul de numire fiind semnat de Ponta, după ce tot Ponta îl revocase de la ANCPI.
În decizia premierului prin care Marius Ursu era reinstalat la şefia ANCPI se arăta că numirea este efectuată la propunerea vicepremierului Liviu Dragnea.

Cine numeste directorii de Agentii si cine este reprezentantul Guvernului in Teritoriu


De ce a ramas primaria Fundulea fara viceprimar 1 an de zile pana si-a rezolvat Benea problemele la OCPI, unde era BENEA in 2012 cand altii umblau din casa-n casa sa faca o FEMEIE=Primar, Cate voturi a adus Benea lui Obada la Institut si cate i-a adus lui Dorobantu in toate sectiile

Urmeaza dezvaluiri incendiare

http://www.mediafax.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu