vineri, 16 septembrie 2016

BOMBA/ BOU-REANU si ZAMBILICA Geologica din ZAMBIA

Fostul sef al Securitatii a sustinut ca parintii geologi ai politicianului au descoperit un zacamant de aur in Zambia

Cristan Boureanu
 s-a nascut in Zambia, acolo unde parintii saigeologi au fost trimisi de statul roman pentru exploatarea unui zacamant de aur.

Cristian Boureanu a revenit in prim-plan o data cu scandalul declansat intre el si fiica sa, Ioana. In trecut, Boureanu a intrat in atentia presei pentru averea sa impresionanta, ultima declaratie a sa, din 2012, cuprinzand 17 terenuri, mai multe conturi, dar si bijuterii si ceasuri in valoare de 380.00 de euro. “Prima oara cand am lucrat pentru bani a fost in clasa a sasea cand lucram ca zilier pentru o echipa de prospectiuni geologice, parintii mei fiind ingineri geologi. Putin mai tarziu, am facut ceva mai multi bani vanzand ziare la sfarsit de saptamana. Castigam mai mult intr-un weekend decat parintii mei intr-o luna. Atunci am realizat pentru prima oara ca daca vrei sa ai succes, trebuie sa incerci sa reusesti pe cont propriu.  Am fost de multe ori tentat sa emigrez si o data am si facut-o. In anul 1994 am plecat in Africa de Sud. Un an mai tarziu, am decis sa ma intorc si nu imi pare rau pentru ca in acel moment am luat doua decizii care mi-au marcat viata: mi-am deschis o firma si am intrat in politica. Am descoperit ca ma pricep binisor la amandoua”, a explicat Boureanu originea averii sale.

Agentia de Investigatii Media a publicat un material in care se aduceau alte argumente: „Parintii sai, geologi de profesie, au primit o oferta de munca in aceasta tara, dupa ce au descoperit marele zacamant de aur de la Valiug. Pana in 1984, tanarul a stat in Zambia. A venit apoi in Romania si, dupa Revolutie, in doar cativa ani, a ajuns unul dintre cei mai bogati politicieni. Cum s-a intamplat insa acest lucru, ramane un mister. Desi Boureanu spune ca a muncit din greu pentru a face bani, realitatea pare a fi alta. Mai exact, avutia democrat-liberalului s-ar datora si activitatilor familiei sale inainte de 1989”. La fel sustinea si site-ul coruptieinarges.ro, in urma cu ceva timp: „Deputatul Cristian Boureanu a fost luat la tinta si de generalul de securitate Ion Mihai Pacepa. Fostul adjunct al Directiei de Informatii Externe din perioada lui Ceausescu a iesit recent, la rampa, cu o explicatie bomba pentru averea impresionanta a tanarului deputat de Arges. „Tatal sau a descoperit, pe vremea lui Ceausescu, un mare zacamant de aur in Zambia, din care s-au alimentat trei ani conturile Securitatii”. 

Intr-adevar, Pacepa, fostul sef al Securitatii ceausiste, explicase contextul situatiei:  „In anul 1978, dictatorul Zambiei, Kenneth Kaunda, a luat un imprumut de 15 milioane de dolari de la dictatorul roman Nicolae Ceausescu pentru a cumpara tractoare. Multe dintre acestea nu au functionat. Banii urma sa-i plateasca in aur, de la prospectiunile pe care le facea statul roman, care avea 50% din extragere. Asa ca timp de trei ani, din 1980-1982, tot aurul Zambiei a alimentat conturile Securitatii”. Boureanu s-a nascut in 1972 in Zambia, la Lusaka, ajungand in Romania in 1984, impreuna cu parintii sai, cand avea 12 ani.

Boureanu, înşelat la greu de amândouă nevestele


Bomba” detonată de Valentina Pelinel, că este gravidă, deşi n-are un iubit oficial, nu i-a picat deloc bine fostului soţ, Cristian Boureanu. Mai ales că, spun gurile rele, politicianul a divorţat de blondină tocmai pentru că s-ar fi prins că îl înşală cu Cristi Borcea, cel bănuit că ar fi tatăl copilului.

Nu e pentru prima oară când Cristian Boureanu (48 de ani) rămâne cu buza umflată. Ba chiar se poate spune că fostul politician este printre cele mai ghinioniste VIP-uri în materie de căsnicii. Prima lui “tentativă”, căsătoria cu Irina Boureanu, s-a terminat cu un scandal monstru. În anul 2000, când i-a jurat iubire frumoasei brunete, lui Cristi nici prin cap nu i-ar fi trecut că soţia lui îl va părăsi pentru naşul de cununie, nimeni altul decât fostul ministru de finanţe Sebastian Vlădescu. Lovitura primită de Boureanu a fost atât de dură, încât acesta i-a spus soţiei că nu-şi va mai vedea niciodată fiica, pe Ioana, acum în vârstă de 14 ani, dacă se mai întâlneşte cu naşul. O vreme, Irina Boureanu s-a conformat: a încheiat relaţia cu Vlădescu, iar fata a rămas în grija ei. Fostul ministru a plătit şi el “scump” aventura: i-a făcut “cadou” lui Boureanu acţiunile sale la firma pe care o aveau împreună.

Prima soţie a fugit cu naşul de cununie

http://www.click.ro/

Timpul a trecut, iar lucrurile s-au liniştit. Irina Boureanu şi Sebastian Vlădescu au reluat încet, încet legătura, fiind acum oficial împreună. În 2007, Boureanu îşi încerca pentru a doua oară norocul în căsnicie. A luat-o de soţie pe Valentina Pelinel, care la doar 15 ani câştigase titlul de Miss Model România. Păreau cuplul perfect: tineri, frumoşi, cu bani. El, un politician în plină ascensiune, ea, un fotomodel de succes în America şi în România. Adevărul era însă altul. Se pare că în desele vizite pe care le făcea în America, Valentina era destul de ocupată cu fostul boss dinamovist, Cristi Borcea. Omul de afaceri are proprietăţi la Miami şi mergea des peste Ocean, dar nimeni nu ştia exact de ce. Gurile rele spun că Boureanu şi-ar fi dat seama la un moment dat că este înşelat cu Cristi Borcea, acesta fiind şi adevăratul motiv al divorţului neaşteptat din 2014. Boureanu a adoptat însă, imediat după divorţ, un stil de viaţă complet nou, semn că a suferit enorm: a schimbat femeile ca pe şosete şi a ţinut-o numai în chefuri şi beţii la mare. Abia de un an pare să se fi cuminţit, alături de o iubită de numai 18 ani. 
Puţini au dat crezare zvonurilor că Pelinel şi Borcea ar fi cuplaţi, mai ales că dinamovistul tocmai se însurase cu Alina Vidican, femeia care îi fusese amantă oficială în ultimii şapte ani. 
Acum însă, nu prea mai există dubii. Boureanu chiar a fost înşelat cu Borcea. Altfel nu se explică nici vizitele dese pe care Pelinel i le face acum la puşcărie, nici misterul pe care îl păstrează legat de tatăl băieţelului pe care îl aşteaptă, în condiţiile în care nu s-a afişat cu nici un bărbat. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu