sâmbătă, 2 iulie 2016

BOMBA Calarasi: Ace, Brice si Ka#@%e pentru ''baietii destepti'' din PNL

Recompensele electorale apar
După campania electorală mulți așa ziși jurnaliști au fost recompensați prin contracte și bani pentru serviciile de presă și actele de pupincurism electoral pentru PNL. Adevărul este greu de scris de către aceștia mai ales dacă se referă la afacerile și fărădelegea care continuă în primărie.
Afacerea de familie din Primăria Călărași continuă sub domnia lui Daniel Drăgulin.
Acesta a recompensat recent, pentru inducerea în eroare cu procedura de votare de la investirea viceprimarilor pe secretarul Primăriei, juristul Sârbu Mărgărit.
Astfel nevasta lui a ajuns directoare adjunctă la Serviciul Taxe și multe impozite din primărie.
Și nevasta renumitului liberal Palade, si ea o ruda ca multe altele de prin Primarie cu primarul, a ajuns directoare pe la Centrul de zi pt minori subordonat Centrului de asistență al Primăriei.
Actele de trădare ale traseistului Dragu Nicolae vor fi recompensate cu un post la Serviciul public piețe și 1 obor.
Nicu nu a vrut viceprimar ci un post pt el și ai lui prea credincioși.
Vorbesc de domnii Buzea@alți consilieri de pe la așa numitul partid al dreptății? sociale care vor primi câte ceva de la PNL pt a trăda alianța necondiționată pe care Nicu Dragu a semnat-o cu PSD și a pecetluit-o cu jurăminte la mănăstire.
Totul în Consiliul local pare a fi cumpărat, acolo aleșii care au afaceri cu firme de asfaltare, reabilitare, borduri, scuar etc, au mulți bani.
De aici rezultă că voturile minoritare din PSD nu vor mai conta dacă majoritatea s-a obținut tot prin prin trădare, cu bani și joburi bine plătite ori prin găsirea de tot felul de pretexte.
Banul public se va cheltui tot după bunul plac.
Domnii Coman și Ivanciu nu suportau mirosurile din birourile de viceprimar și au dispus să li să zugrăvească birourile.
Vor și alte calculatoare, performante pt a vedea de pe facebook orașul distrus.
Mai vor și alte autoturisme, pt. că Dacia supernova a lui Marius Dulce nu poate fi considerată ca autoturism de serviciu. Chiar dacă bugetul nu prevede achiziția de autoturisme de serviciu, legea în Primăria Calarasi urmează alte reguli.
Ivanciu va continua practica de jumulire a banului public după modelul pe care l-a implementat la Dunărea Călărași - denunțat de fostul antrenor al echipei de fotbal Ionel Ganea.
Și Coman are expertiza evaziunilor despre care presa a scris privind grupurile de firme Atreides.
Ei spun că hoțul neprins este negustor cinstit. Iar acest hoț poate să fie ales viceprimar, lângă cel mai iubit călărășean, anume cel venit de la Dragoș Vodă și cu domiciliul real în vila de la Satnoieni.
De infractori numai DNA poate să-i salveze pe călărășeni.
Bunul plac va continua.
Pentru că așa a dorit electoratul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu