miercuri, 24 august 2016

Ministrul Agriculturii, în vizită la fermele călărăşene

IMG_0313Miercuri, 24 august, ministrul Agriculturii,  Achim Irimescu, a vizitat judeţul Călăraşi împreună cu o delegaţie din Kuwait condusă de ministrul Lucrărilor Publice, Agriculturii și Relațiilor cu Parlamentul,  Dr. Ali Saleh Al Omair.
Din delegaţia kuwaitiană au făcut parte specialişti în securitatea alimentară a ţărilor arabe, fiind preocupaţi în cadrul vizitei la obiectivele din judeţul Călăraşi de  creşterea animalelor în condiţii de biosecuritate, de producerea, desfacerea şi procesarea produselor de origine animală.
Din partea română, alături de ministrul agriculturii, au participat dl. Iacob Lelior, director general al Agenţiei Naţionale pentru Zootehnie şi dl. Gheorghe Neaţă, Director din cadrul Ministerului Agriculturii şi dezvoltării Rurale.
Delegaţiile au fost întâmpinate de preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi,  Vasile Iliuţă.
Au fost vizitate ferma de vaci cu lapte din satul Floroaica – ILYA AGRO (Iancu Alexandru) şi ferma vegetală ILDU SRL (Claudiu Iliuţă). Din Călăraşi, delegaţiile au mers în judeţul Constanţa, la Ostrov pentru a vizita Domeniile Ostrov şi Bugeac, unde au vizitat capacităţile de reproducere şi creştere a peştelui.IMG_0360IMG_0357
Număr de accesări 9

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu