sâmbătă, 11 martie 2017

Surse din ARAD/Militaru si Didilescu au fost transferați la Spitalul Județean Arad, nu de alta, dar cică mai vor o bataie de la Interlopii din Ruta 99 sa rămână fara OUA/ Marius s-ar fi carat prin America si vrea să-și traga o Tesla-n Coi/ Ai grija BOSS, te așteaptă d-na Tundrea la DNA!










Aproximativ 50 de mame s-au adunat, sâmbătă seara, în Piața „Avram Iancu“ din Arad, supărate pentru modul în care sunt tratați copiii lor la Spitalul Judeţean de Urgenţă Arad şi au cerut normalitate.

Cele circa 50 de mame au strâns semnături pentru întâlnirea pe care o vor avea luni cu preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Iustin Cionca, instituţie care administrează baza materială a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă.






„Ne-am adunat mămicile în speranţa că putem schimba ceva în privinţa situaţiei din spitalele arădene. În special cele de la copii. Sunt situaţii anormale într-o ţară civilizată, un oraş atât de mare, să nu putem fi respectaţi ca pacienţi, să avem condiţii mizere, că nu le pot numi altfel. Sunt mămici care au trecut prin situaţii foarte neplăcute în acel spital. Astăzi am semnat şi o petiţie la Consiliul Judeţean Arad. Nu aşteptăm covoare roşii, vrem doar să fim trataţi şi respectaţi ca pacienţi, ca oameni, nu noi în special, ci copiii noştri“, a declarat  una dintre mămici, pentru Mediafax.

O altă mamă a spus că ar dori ca unii dintre medicii Spitalului Judeţean de Urgenţă Arad să fie schimbaţi, deoarece părinţii nu au, la Arad, niciun fel de siguranţă că merg cu copiii în spital şi aceştia sunt trataţi.

CJ Arad a început o anchetă la Secţia de Boli Infecţioase Copii a Spitalului de Urgenţă, după ce Cristina Rusu a comparat unitatea sanitară cu un “lagăr de exterminare”, în care perfuziile funcţionează greu, copiii nu sunt vizitaţi de medici, iar cei care au împlinit 7 ani se internează fără părinţi.

Cristina Rusu a scris că şi-a dus fetiţa la spital pentru că se simţea foarte rău şi era deshidratată. Potrivit femeii, pediatra şi asistenta de gardă au avut “o atitudine execrabilă”, fetiţei i-a fost administrată o perfuzie doar la insistenţele mamei, iar în cele trei ore cât se administra perfuzia nimeni nu a venit să vadă fetiţa, “cu toate că tot personalul stătea de poveşti, la suc şi la prăjituri

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu